Remorca dedeman


remorca dedeman

Despre montaj si prima utilizare O folosesc impreuna cu un Logan si la un prim drum si fara alta experienta cu remorca dedeman mi s-a parut ca se comporta foarte bine. Suportul si prelata le-am montat acasa fara probleme.

remorca dedeman

Schema pare cam neintuitiva la inceput, dar cand am inceput montajul mi-am dat seama ca nu e nimic complicat. E necesar de un imbus care vine in pachet, o fixa de 10 si o tubulara cu clichet.

remorca dedeman

Nu vine cu siguranta pentru carlig, acea bucata de sufa cu carabina, dar cu materiale de 6 lei am confectionat una. Am carat cu ea greutati de peste de kg si se comporta foarte bine.

Rotile puteau fii putin mai late dar in reste este ok.

remorca dedeman

Recomand aceasta remorca cu incredere 0 Comentarii Comenteaza scris de Viorel L acum 4 ani Acceptabil E okiti faci treaba dar pretul mi se pare cam mare raportat la calitate. In mers cu remorca goala sare mai ceva ca o mingefundul este facut dintr-un material gen tegofoarte subtire prins in suruburi doar pe marginizdrangane precum remorca dedeman carutaai impresia ca se dezmembreazaaripile de plastic, in mers cand te uiti in retrovizoare vezi aripile cum medic artrita incercand sa isi ia zborul.

remorca dedeman

Despre anvelopeputin cam inguste, se lasa destul de tare la greutati peste kgcu presiunea facuta conform cartii tehnice. Este buna pentru transporturi usoarenu o recomand pentru transport stupiscutura albina.