Planetara pret


Mai multe informații: Mixere planetare moderne și profesionale sunt dedicate pentru diferite tipuri de restaurante și baruri.

planetara pret

Gama largă de sortimente la alegere cuve cu capacitate de la 5 până la 60 de litri asigură posibilitatea de a alege un utilaj conform nevoilor de producție. Utilaje mai mici de 5, 7 litri găsesc întrebuințare nu numai în restaurante, clătitării, etc. Pe de altă parte utilaje cu litrajul mai mare fac fața în patiserii, brutării, clătitării, cafenele și așa mai departe.

planetara pret

Mixerul planetar electric a fost proiectat pentru a pregăti amestecul de consistență moală, lejeră - adică aluat pentru clătite, creme, orice tip planetara pret masă. În mixerul planetar procesul de amestecare este mult mai efectiv și rapid pentru că se efectuează multidirecțional, adică accesorii se rotesc în jurul axului propriu și în jurul cuvei.

planetara pret

Mișcarea lor seamănă cu mișcarea Pământului în jurul Soarelui, de aici provine a doua parte a denumirii. În timpul funcționării au loc niște procese importante, spre exemplu aersirea corespunzătoare, ceea ce este extrem de importantă în timpul pregătirii produselor de cea mai înaltă calitate. Sortează după.

planetara pret