Onsior pret, Onsior 40 mg, 30 tablete | inalert.ro


Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină. Este disponibil sub forma de comprimate, in cinci concentratii diferite 6 mg pentru pisici si 5 mg, 10 mg, 20 mg si 40 mg pentru caini.

onsior pret osteoartrita articulațiilor interfalangiene ale mâinilor

Cainii trebuie tratati cat timp este nevoie. Aceasta actioneaza prin blocarea unei enzime denumite ciclo-oxigenaza 2 COX Aceasta enzima este implicata in sinteza unor substante numite prostaglandine, care sunt implicate in durere si inflamatie.

ONSIOR contine robenacoxib, care apartine unei clase de medicamente care reduc febra, durerea si inflamatia. Este disponibil sub forma de comprimate, in cinci concentratii diferite 6 mg pentru pisici si 10 mg, 20 mg Si 40 mg pentru caini.

Prin blocarea sintezei de prostaglandine, robenacoxib reduce durerea si inflamatia cauzate de tulburarile musculoscheletice, interventiile chirurgicale sau osteoartrita. In studiile clinice, Onsior a fost comparat cu alte medicamente veterinare care contin AINS ketoprofen, meloxicam sau carprofen.

onsior pret articulațiile la nivelul picioarelor doare

Studiile au implicat pisici si caini de varste, sexe si rase diferite. Eficacitatea a fost determinata pe baza examinarilor efectuate de un medic veterinar si a evaluarilor facute de stapanul animalului.

ADAPATOARE DRINKI 100ML

Onsior pret a fost la fel de eficace ca si comparatorul AINS. Cele mai frecvente efecte secundare ale administrarii comprimatelor si solutiei injectabile sunt efecte usoare si tranzitorii la nivelul stomacului si intestinului, manifestate sub forma de voma, fecale moi si diaree.

onsior pret deteriorarea articulației pe degetul mare

Solutia injectabila poate cauza si durere la locul de injectare. Pentru lista completa a tuturor efectelor secundare raportate asociate cu Onsior, a se consulta prospectul.

Galerie foto

Nu trebuie administrate animalelor gestante, care alapteaza pui de caine sau pisica sau sunt folositi pentru imperechere sau care sunt hipersensibile alergice la robenacoxib sau la oricare alt ingredient al acestui medicament.

Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui pisicii dumneavoastra.

onsior pret rețete de unguent pentru artrite

Specialistul PetMart va poate raspunde la orice intrebare legata de diete, medicamente, modalitatea si necesitatea administrarii lor. Informatiile produsului Onsior 40 mg, modul de administrare si specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii onsior pret reprezentantii oficiali.

onsior pret de ce toate articulațiile crăpau fără durere

Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila de catre PetMart Pet Shop Online si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Onsior 40 mg.

Toate promotiile aplicate produsului Onsior 40 mg sunt valabile in limita stocului.

onsior pret articulațiile doare și oasele fisură