Iohannis: Românii au votat contra acelui atac nemernic PSD-ist asupra justiției

 Klaus Iohannis  lansează un atac dur la adresa social-democraților care au refuzat semnarea acordului politic pentru parcursul european al României. La ceremonia de parafare a documentului au participat liderii PNL, USR, PMP și Pro România. 


„PSD a dăunat foarte mult României. Din cauza PSD nu s-a dezvoltat mai mult și nu se dezvoltă nici acum. Aceste alegeri au reprezentat o victorie a românilor împotriva incompetenței PSD-iste, împotriva atacului la justiție, la economia națională, dar e doar primul pas dintr-o serie mai lungă. Urmează încă 3 ocazii valoroase de a da lecții PSD. Fiindcă PSD nu a înțeles, a simulat. Urmează prezidențialele, localele și parlamentarele. Românii vor ști cum să voteze, dar pentru a merge mai departe cu rezultatul votului de acum e nevoie să se schimbe Constituția și legislația aferentă", a spus președintele. 

Iohannis a adăugat că, spre deosebire de 2016, românii au acum o alternativă. „Iată acum paradigma se schimbă, se construiește o alternativă, lucrăm la ea. Mulți dintre cei care lucrează împreună cu mine la o alternativă serioasă, pro-europeană, sunt în această sală, românii pot avea încredere și pentru asta trebuie să meargă la vot, iar politicienii să dovedească că au căpătat mai multă înțelepciune decât am avut cu toții înainte de aceste alegeri” a mai spus Iohannis. 

La eveniment au participat președintele PNL, Ludovic Orban, liderul USR, Dan Barna, președintele PMP Eugen Tomac și președintele Pro România Victor Ponta. 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politica»Iohannis: Românii au votat contra acelui atac nemernic PSD-ist asupra justiției

Cauta categorie