Celebra trecere de pietoni de pe Abbey Road a fost revopsită

Celebra trecere de pietoni care a apărut pe coperta volumului formaţiei The Beatles "Abbey Road", a fost revopsită. Izolarea cauzată de coronavirus a oferit ocazia de a reface dungile albe pe care au călcat John, Paul, Ringo şi George.

Dungile albe au fost uzate de maşini dar şi de milioane de turişti care vin pentru a se fotografia aşa cum apar muzicienii pe coperta albumului. 

În emblematica fotografie, cei patru muzicieni traversează o trecere de pietoni în faţa studiourilor de înregistrări Abbey Road, pe strada cu acelaşi nume. John Lennon este în frunte, urmat de Ringo Starr, Paul McCartney desculţ şi George Harrison. Numele formaţiei nu apare pe copertă. 

preview

Trecerea de pietoni este într-o zonă protejată din 2010. 

"Această "zebră" nu este nici un castel, nici o catedrală, dar datorită formaţiei The Beatles şi unei sesiuni foto de 10 minute într-o dimineaţă din 1969, este parte din patrimoniul nostru", a declarat ministrul britanic al Turismului. 

"Abbey Road" este ultimul album de studio al formaţiei The Beatles, apărut înainte de despărţire, chiar dacă a fost lansat înainte de "Let it be".  

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Magazin »Celebra trecere de pietoni de pe Abbey Road a fost revopsită

Cauta categorie