Gheorghe Multescu: Suntem condamnaţi să jucăm bine şi să învingem

Gheorghe Multescu, antrenorul oltenilor , în conferinţa de presă a prefaţat, confruntarea cu roş-albaştrii.

"Nu avem timp să ne bucurăm de victoria cu Viitorul, fiindcă urmează meciul cu FCSB. Jucăm ca tenismenii, din două în două zile. Este un campionat de anduranţă, care necesită un lot numeros şi valoros, aceasta este condiţia pentru a ieşi campion, iar FCSB posedă acest lucru. Au echipă puternică, iar când nu joacă bine, mai transferă unul sau doi jucători şi rezolvă problemele. Alibec a avut o prestaţie de excepţie în ultima vreme. Un jucător de calibrul lui şi în forma în care este ar fi bine să nu-l întâlneşti. Ei sunt favoriţi în meciul de duminică, noi ne apărăm nevoile şi neamul. Totuşi, suntem condamnaţi să jucăm bine şi să învingem, dar să vedem dacă putem face asta. Dacă învingem FCSB, putem să mai discutăm de primele locuri, altfel va fi foarte greu. Sper să fie un arbitraj bun, fiindcă în precedentele două întâlniri cu ei au fost decizii care ne-au dezavantajat", declarat Mulţescu, la conferinţa de dinaintea meciului cu FCSB.

 

 

După ce Universitatea Craiova a câştigat primul meci din play-off cu Alexandru Băluţă căpitan de echipă, Gheorghe Mulţescu a hotărât ca mijlocaşul în vârstă de 23 de ani să păstreze banderola, în detrimentul lui Andrei Ivan.

"Revine Ivan şi sper să aibă o mentalitate pozitivă, să ne ajute să câştigăm. Ivan este un jucător important pentru noi, poate decide meciurile, dar sper să fie şi el aproape de nivelul lui Alibec, să marcheze 2-3 goluri pe meci. Băluţă va rămâne căpitan, fiindcă ne-a mers bine şi am câştigat primul meci în play-off. Barthe este şi el refăcut, dar Briceag lipseşte. Avem probleme şi cu tinerii, încă nu au constanţă puştii noştri şi e normal să fie aşa, ţinând cont de tinereţea lor", a adăugat antrenorul Craiovei.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Fotbal»Gheorghe Multescu: Suntem condamnaţi să jucăm bine şi să învingem

Cauta categorie