Fluxxtem herbagetica


fluxxtem herbagetica

Conform nutriţioniştilor care i-au studiat proprietăţile, lăptişorul de matcă este cel mai puternic aliment-medicament din lume. Efectele terapeutice ale lăptișorului de matcă sunt cu adevărat fenomenale, mergând de la inhibarea vascularizării tumorilor și până la îmbunătățirea stării psihice, acțiunea antidepresivă a fluxxtem herbagetica produs apicol fiind demonstrată prin studii clinice.

Dar cel mai spectaculos efect al lăptișorului de matcă a fost pus în evidență în anulprin studiile conduse de medicul japonez S. Furukawa, studii care au demonstrat că acest produs determină regenerarea neuronilor, care până atunci s-a crezut că nu se mai pot reface.

De fapt, sub acțiunea unei substanțe din acest produs al stupului, este stimulată producerea de celule stem adulte, adică a unor celule ale organismului uman nediferențiate, din care se poate crea orice altă celulă.

fluxxtem herbagetica

Iar lăptișorul de matcă are capacitatea de stimula formarea în organism a unor cantități impresionante de celule stem, crescându-ne exponențial potențialul de auto-vindecare.

De asemenea, crește capacitățile mentale, crește rezistența la efort fizic, îmbunătățește acuitatea vizuală și auditivă. Atât la bărbați cât și la femei, această plantă prelungește tinerețea biologică, ajută la menținerea unei vieți sexuale normale până la vârste înaintate, prevenind depresiile, căderile imunitare și afecțiunile cardiovasculare.

Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfârșit, putându-se diferenția și crea orice țesut sau organ din corpul uman.

Gheara mâţei Uncaria tomentos — este o liană cățărătoare, originară din Peru care modulează răspunsul imun, stimulând tot o dată producția și capacitatea de răspuns a celulelor imunitare în confruntarea cu virușii, bacteriile și agenții patogeni. Rădăcina acestei plante ajută în prevenirea bolilor infecțioase de origine bacteriană și virală, a artritelor fluxxtem herbagetica și a altor afecțiuni reumatice articulare.

fluxxtem herbagetica

Mai este eficientă în tratarea bolilor alergice, herpesului genital, candidozelor generalizate. Efectele sale vindecătoare sunt orientate în principal asupra sistemului osteo-articular și nervos.